keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Uusi viikko, uudet kujeet.

Jaahas, enpäs oo kerenny kirjottelemaan vaikka eilenkin piti. No nyt on aikaa, kun pikkumies on unilla. Yritetään siis unirytmiä muuttaa, että nukkuisi kahdet unet. Ekat päivällä ja toiset näin illalla, jotta kävisi nukkumaan myöhemmin yönille :)

No tällä viikolla on siis maanantaina ollut kerho. Se oli yhtä tuskaa herätä 07:45 kun kello soi.
Oikeastaan koko viikko herätty näin aikaseen. Tiistaina sitten lähdettiin Rosen kanssa kaupungille vaille 9 joten aikanen herätys oli silloinkin. Eilen oli tosi haikea fiilis, kun tiesin viettäväni viimeistä päivää Rosen kanssa Mikkelissä. Joo, tätäkin kirjottaessa tulee itku silmään. Minkäs sille voi? Vuos ollaan kuljettu samaa tietä ja nyt kuljetaan sitä erillään. Siinä on nainen, joka tuntee tasan miltä musta tuntuu. Ja lukee mun ajatuksia ja on ollut meidän päivittäisessä elämässä mukana. Tämä päivä on ollut itkua ja itkua. Aamulla moikattiin Rosea ja Viaa vielä viimeisen kerran hetkeen. Se oli kamalaa, sydäntä riipi se tuska.

Käytiin vielä eilen Ninan kanssa ulkoilemassa aamupäivällä. Hauska reissuhan siitä tuli :)
Mutta aiemmin siis käytiin vähä myös shoppailemassa. Lähinnä Juusolle :) Tuli ostettua piirustuspaperia, liituja, paperia ja kauluri ruokailun ajaksi. Ja toki myös uusi ja parempi vauvakirja, joka siis paljon laajempi kuin edellinen. Ja lidlistä herkkuja :)


                                                   Suklaataskuja, riisipiirakoita ja pasteijoita


Ruokana meillä eilen piti olla kanawokkia, no muunsin sitä hieman ja siitä tuli kermaista kanawokkia ja thairiisiä. Paistoin normaalisti kanat, lisäsin kasvikset ja perään kolmen juuston ruokakermaa. Oli todella hyvää :) Keitin riisin mikrossa easy riisillä :) Tältä se näytti:
Pääsiäiseksi suunnittelin minttulammasta, kermaperunoita ja mustikkamarmoroitua juustokakkua.
Mitä teillä syödään pääsiäisenä :)?

Hauskaa pääsiäistä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti