maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ah, D-vitamiinia luonnosta

Eilen oli liiankin ihana päivä viettää se sisällä. Tarkoitus oli ulkoilla, mutta menikin pyykkäykseksi, siivoiluksi ja mattopyykiksi, kun Juuson isä ei päässyt meidän kanssa pulkkailemaan.
Muistinkin juuri, että matot ovat vieläki roikkumassa ja kohta ne pitäisi viedä kuivumaan.
Aamulla oli taas niiin kiire, että ne jäivät valumaan.

Tuli siis vähän otettua juoksulähtöä, että bussiin kerettäisiin. Oltaisiinhan me voitu kävelläkin, mutta oli tarkoitus Pankalammelle mennä kaveria vastaan. Kerettiin juuri ja juuri bussiin, vähän tuntui keuhkoissa tuo juokseminen vaikka pitkä matka pysäkille ei olekaan.

Mammuttimarkkinoiden perässähän me myös asioille lähdettiin, kaverini meni etsimään tyttöystävälleen synttärilahjaa tosin kortti unohdettiin katsoa. Käytiin aamupalalla Subwaylla ja clubihan se tuli taas otettua :) Se kun on täyttävä aamupala, aamulla ei mulle maistu mikään, mutta päivällä joo. Juuso söi pika-aamiaisen ja sitten päiväruoan kaupungilla. Käveltiin Graanille ruokaostoksille ja sieltä keskustaan :) Aluksi kirosin tuon auringonpaisteen, kun minulla ei ole piilareita ja ilman niitä en aurinkolaseilla näe pitkälle ja Juuson arskat on jääny pieneksi ja tänään nekin myytiin. Loppukuusta sitten arskoja metsästämään :)

 Mikkelin satama :)
Molemmilla hyvä fiilis :) Päätettiin kävellä keskustaan ja käydä vielä kaupassa. Stellassa olikin Aira Samulin, jota ei keretty kuuntelemaan. Meinattiin taas myöhästyä bussista. Muuten ei olisi kiire ollut, mutta piti tehä puolen kolmen maissa mekkokaupat meillä :)













Tällä hetkellä meillä on itkupotkuraivat käynnissä, kun ei malteta nukkua vaikka nukuttaisi.
Mutta minä suuntaan pyykkituvalle :)

-veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti