keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lepopäivä

Ollaan alkuviikko juostu ja juostu. Lennetty paikasta toiseen, liikuttu, juostu. Mikä on tehny kropalle hyvää. Mutta eihän kukaan ikuisuuksia jaksa. Tänään meillä on lepopäivä.
Päätin tällä viikolla, että viikonloppuna kaikki turha ja ylimääräinen viedään täältä alakertaan.

Eilen sain kaksi kaappia tyhjennettyä jätesäkkeihin ja miksi en saanut enempää? Syynä oli Juuso, hän samaa aikaa sotki kun siivosin. Laittoi kaappia kiinni ja minä olin välissä. Ostin mammuttimarkkinoilta kaksi muovista laatikkoa, johon tänään tyhjensin yöpöytänilaatikot, kirjahyllyä ja kaikkea ylimääräistä paperia. Kaapit tyhjäksi ja varastoon- on viikonlopun urakka, kun Juusokin on isällään. Minulla on siis sitten kotiviikonloppu.

Viikonloppuun kuuluu myös operaatio rintapumpun metsästys. Muutama osa siis puuttuu ja viikonloppu on aikaa sitä etsiä. Huh. Ne osat ovat olleet äskettäin esillä, mutta kun yhdistää jemmauksen ja huonon muistini tulos on katastrooffi. Eli meikäläisen muistilla ei pitäisi mitään jemmata.

Tänään laittelen olohuonetta ja keittiötä uuteen uskoon. Vaihdoin pöytien paikkaa ja muutenkin järjestelen paikkoja. Meillä on liikaa tavaraa ja liian pieni asunto. Esim. meillä on 3 lastensänkyä. Ääh.
                                                         





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti