keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Pikkulauantai

Eilisen kokouksen jälkeen oli hyvä aloittaa päivä hyvillä mielin.
Päätin tämän päivän ja huomisen ruokalistankin jo eilen.u
Makaronilaatikkoa ultra prossa ja porkkana,kurkku,ananas,paprikasalaattia pikakokilla veivaten.

Tarpeet piti siis hakea kaupasta, kaupassa käymme kaupungissa. Kauppareissu hoidettiin mallikaasti alta pois ja olin tyytyväinen tuohon säähän, taisi olla plussaa mittarissa ( JES)
Unohdin siis maidon ja eikun sitä salesta hakemaan, matkalla törmäsimme Juuson pappaan, eli Tuomaksen isään, joka meidät sitten pyysi kahville. Cafe Stellaan pyrähdimme, oli oikein mainio reissu. Sai taas kuulla sellaisia sanoja, joista sai voimaa, energiaa ja varsinkin hyvää mieltä tälle viikolle ja muillekin päiville.

Ei tarvitse olla suurperheen äiti, joka tarvitsee lomaa ja vapaata. Myös yksinhuoltajaäidit tai isät, tarvitsevat joskus vapaata ja irtioton arjesta. Oli se sitten extempero lähtö toiseen kaupunkiin, tyttöjenilta tai baarireissu. Jokainen väsyy joskus ja kun sen huomaa ajoissa, ei ole aivan palanut loppuun. Eihän kynttilääkään voi samaan aikaan molemmista päistä polttaa.
Ja vaikka jotkut luulevat, etten arvosta lapseni isän panosta, arvostan sitä joka hetki. Ilman häntä ei olisi poikaani. Ja vaikka emme asukaan ja olekaan yhdessä, ei se tarkoita etteikö voitaisi rakas lapsemme kunnialla kasvattaa. Kuten lapseni pappa tänään sanoi, on hienoa miten erosta huolimatta, me hoidamme asiat kunnialla ja toisiamme kunnioittaen. En pärjäisi ilman lapseni kummeja, lapseni isää, ystäviämme tai Juuson isovanhempia. Jokainen joka meillä käy , on korvaamaton. Ja kaikki te, jotka tätä tietä kanssamme kuljette, olette rakkaita. Vaikken aina väsymyksissä muista sitä sanoa. Te olette meidän aarteitamme. <3

Mutta siihen tän päiväiseen herkkuun. Ah,

Tein siis ultra pro vuoassa makaronilaatikon. Ah nami nam :)

Mutta se salaatti. Siihen piti tulla myös kaalia, mutta en jaksanut sitä veivata pieneksi ja eihän sitä olisi voinut Juusolle antaa. Ja kulho olisi tullut niin täyteen, että terveellinen elämä olisi jatkunut pitkään. Eilen sokeriövereissä lupasin alottaa herkkulakon, kahvillakin otin vain sämpylän :) Kaikkien pullien ja kakkujen sijaan.

Tässä meidän nami nam salaatti:

Siis paprikaa, porkkanaa,ananasta ja kurkkua. Veivataan pikakokilla sekaisin. Kuulemma tuore ananas potkasee paremmin, mutta laitoin purkista. Hieman myös mehua. Kastike varmasti kruunaisi tämän :)


Makaronilaatikkoa, ultra prossa (vuoka on kyllä muovia). Kelpais varmasti sullekin :)
Kevään odotusta kaikille !

-veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti