tiistai 5. maaliskuuta 2013

Shoppaa, shoppaa, shoppaa :)

Tänään oli ostospäivä.

Lähdettiin Juuson ja äitini kanssa aamusta kaupunkiin aamupalalle, Haapasella oli täyttä joten Ramille kahville ja patongille. Juusokin söi samalla aamiaisen :) Valitsin sen perus patongin, eli savuhärän paprikalla ja valkosipulikastikkeella. Omnom !


Suunniteltiin eilen äidin kanssa, että tänään elareista ostan Juusolle muutamat bodyt.
Äiti osti 92 koossa ja minä 86. Meillä nuo 86 koon bodyt on vähissä, samoin kyllä 92:set.
H&M:llä oli tarjous, että kaksi tuotetta 9,95. Enää tarvitsee vain kesäkengät, ne ostetaan myös uutena. Kesävaatteita onkin kaapit väärällään, joten niitä tuskin tarvitsee.

Ostettiin muutamat limenvihreät (tosin kuvassa ei sille näytä), vaaleansininen ja tummansininen body :)


Shoppailin myös itselle sukkia, ne kun tuntuu aina hukkuvan jonnekin tai sitten niissä on vain hitosti reikiä :( Noi pinkit vaan hyppäs mun silmille :D Ja piti myös uudet kuulokkeet hommata ja Prisman alesta sellaset löytyi. Eli mullekin vähäsen jotain. Ja siis ostin omani omilla rahoilla, en Juuson elatusrahoilla ;) Juusolle toki eniten :)



Tänään sain myös kaivatut Mammut jakkarat, 2 kpl, 6€ facebookin kirpalta. Enää puuttuu siniset tuolit ja ehkä se lipasto. Muutamat ruuvit täytyy seinään porata ja sitten se on täydellinen huone meille :)

Nää on aivan ihanat, eikä juuri edes mitään vikaa. Meille ei tarvitse olla niin priimaa. Kuhan peppu pysyy tuolilla :)
 Tänään on sitten lenkkisaunapäivä ja äitini tuli Juusoa hoitamaan ja illallahan on kokous. Päiväkahvin kanssa herkuteltiin donitseilla. Tänään on kyllä ollut sellainen herkkupäivä, että on pakko pian päästä salille tai sitten lenkille :) Viikonloppuna Tuomas tulee katsomaan tiskikonetta, että mikähän sillä on ongelmana ja toki myös leikkimään Juuson kanssa.


Meidän herkut tänään :)


Kylmää kevättä !

-veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti