torstai 23. toukokuuta 2013

Viikkokatsaus

Maanantai:
Kävelimme aamusta kotiloon leikkimään ja syömään. Parasta oli, kun Juusolle alkoi vihdoin maistumaan ruoka. Sääkin meitä suosi, hieman tuulista, mutta aurinkoista. Samana päivänä tein kauppoja, myin Juuson pieniä bodeja. Seuraavana myyntiin lähtee 86 koon bodyt :(

Kotilon jälkeen lähdimme vauva-tapaamiseen kirkkopuistoon. Meitä olikin aikamoinen porukka, osa ihan ulkopuolisia vaunuajelijoita. Leikittiin jonkin aikaa ja käveltiin sitten kotiin. Tuolla porukalla meinataan leikkiä toistekin :) Kyllä sai liikuntaa kunnolla.

Tiistai:
Juuson 1v5kk neuvolapäivä. Meillä oli lääkärineuvola, johon myös Tuomas osallistui. Mukana oli tuleva neuvolalääkäri, ilmeisesti harjoittelija joka katsoi miten hommia tehdään. Juuso saikin istua koko ajan isin sylissä ja leikkiä palikoilla. Mahtavaa oli se, että korvat ovat terveet ja muutenkin poika sai kehuja :)

Tiistaina oli tosi mahtava sää, aurinkoa pilvettömällä taivaalla. Tuomas oli sitten tullut kipeäksi ja meillä oli tylsää. Nappasin Juuson istuimeen, tavarat koriin ja pyöräiltiin Korpikoskelle. Sinne on matkaa 20 kilometriä. Eli tuli pyöräiltyä sellaiset 40 km, kaloreita kului paljon ja painokin tippui. Juuso sai isin luona leikkiä ja veimme myös lääkettä :) Matkalla nähtiin muutama kyykäärme, pieni ja iso. Iso tosin oli kuollut. Pieni säikäytti kun oli ihan tien vieressä. Juuso paluumatkalla nukkui istuimessa. Mulla paloi selkä, nyt jo nätti rusketus :)

Keskiviikko
Keskiviikkona kävimme äitini ja Juuson kanssa kaupungilla kahvilla ja kaupasta hakemassa sosekeiton tarpeet :) Kävelimme kotiin ja lähdimme uudestaan kaupungille Ninan ja Juliuksen kanssa. Sieltä bussilla Launialaan Mariannen luokse. Juuso siellä tykkäsikin leikkiä ja illalla maistui hyvin uni. Eilen meille tuli sitten Anun Aino hoitoon, pääsivät vanhemmat vähän vapaalle.

Torstai
Tänään piti olla siivouspäivä, mutta menimme kaupungille Pian ja Ninan kanssa. Iltapäivällä saimme Anun ja Ainon kahville, pyöräilimme heitä vastaan :) Nyt on jo Juuso yrittämässä unta ja äiti haaveilee lämpimästä ruoasta :)

Huomenna alkaa lapsivapaat <3

                                                      Lähellä ollaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti