sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Leppoisaa elämää :)

Lauantaiksi oltiin sovittu Tuomaksen kanssa shoppailupäivä, lenkkeiltiin Juuson kanssa keskustaan. Siellä olikin aika vilinä, kun oli jotkut suunnistuskisat :) No ei ollut enää niitä samanlaisia laseja, kun ne mitkä meiltä hävisi :/ Mutta pääasia, että suojaavat silmiä :)

                                                  Polaroidit autokuviolla :)

Ostettiin myös Juusolle t-paita ja shortsit. Ensi kuun Vaasan reissulta pitää katsella Juusolle lisää. Poika kun kasvaa niin nopeaa tahtia :)

Meidän piti grillata Tuomaksen ja Anun kanssa mutta harmiksemme todettiin, ettei taloyhtiön puut olleet tulleetkaan :/ No tehtiin sisällä ruoat. Pihviä, homejuustopekoniherkkusieniä, makkaraa ja hornetteja. Uusia perunoita unohtamatta :) Herkkua oli. Oli meillä maissitkin mutta ne unohtui.
Anu lähtikin iltapäivällä viemään Ainoa hoitoon ja Tuomas lähti illasta saunailtaan. Yöllä alkoikin sitten se ukkosmyrsky, ekan kerran elämässä oikeasti pelotti. Juusokin oli tosi itkuinen :/

Tänään oli sitten viikon punnitus ja 5,5kg on lähtenyt. Aivan mahtavaa. Meitä samaan aikaan on aloittanut 304 ja olen listan seitsemäs. Jopa se tuo mahtavan mielen.
Huomenna sitten kotiloon leikkimään ja syömään. Sitten kirkkopuistoon lapsimeetingiin. Tiistaina onkin neuvola :) Perjantaina alkaa taas lapsivapaat. Perjantaina täytyy ostaa painovanne ja juomapullovyö. Ai niin, meinasin unohtaa. Sain näytteitä Oriflamen Wellness tuotteista ja aionkin tilata omat shakeni :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti