perjantai 3. toukokuuta 2013

Sairastelua.

Kuten tuo otsikko jo kertoo, meillä ollaan erittäin flunssaisia. Keskiviikkona Juuso muuttui tosi kuumaksi ja kiukkuiseksi. No yö meni erittäin levottomasti ja koko yön piti kuumetta.
Aamuyöstä laitoin supon ja aamuun menneessä oli jo paljon viileämpi poika. Sain äitini Juusoa hoitamaan ja olikin oikein touhukas poika koko päivän. Kävin apteekista hakemassa nestemäistä buranaa ja panadolin suppoja kuumemittarin kera.

Tänään oli sitten erittäin huono aamu. Äiti tuli taas Juusoa hoitamaan, ei malttanut olla sylissä. Saimme supon laitettua ja 5ml buranaa suun kautta. Laitettiin poika patjalle lattialle  ja toinen kiskoi peittoa korviin. Välillä koitti maitomukia ottaa. Käväsin kaupassa ja takaisin tullessa oli poika jo piristynyt. Hieman pelottaa joutuuko sairaalaan lähtemään, kun on korvia hieronut. Tuomasta olen jo asiast infonut ja lääkerahatkin on varuilta odottamassa.

                                                 Juuson huoneen uusi matto
                                                       Pieni potilaani <3


                                                  Päivitettyä äitiä

Lisäksi viime yönä jännitystä lisäsi ammuskelu aivan tuossa meidän pihan tuntumassa. Kyllä jätti sydän varmaa lyöntejä välistä. Hyvä paikka asua ! ;D joopa joo

tästä lukemaan kyseinen juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti