keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Scandinavian hunks !

Mulla oli kamalasti kuvamatskua, mutta tää mun koneeni on niiin hieno, ettei se anna avata kuvia. Harmin paikka. No tuo maanantai oli todella aurinkoinen päivä, meillä oli asioita hoidettavana. Juusolle piti hakea Ikean Mula- pallonkuljetusrata ja viedä pieniä vaatteita kaupungille.
Samalla meidän tuttavaperhe hoiti asioitaan. Me juostiin pankissa, työkkärissä ja lopulta mentiin Ramille lounaalle. Siellä onkin yksi Mikkelin parhaimpiin kuuluva salaattipöytä, keittona peruna-kasviskeitto tms.

No sain jotenkin ongittua facebookista muutaman kuvan, tässä kuvat maanantailta

                                   Kehittää hienomotoriikkaa ja loogista ajattelua.

                                       Salamatkustaja, Anun kaukalossa :)

Tiistaina olikin sitten sadetta luvattu koko päiväksi, illalla oli tarkotus lähteä vähän kattelemaan ja ihastelemaan suomalaisia miehiä Stellaan. Heitettiin kuitenkin päiväreissu ja haettiin Juusolle kokeiltavaksi soseita, lidlistä halpaa banaania (vaan 0,99€/kg) ja maitoa. Herkuttelin sitten lidlin kinkku-juusto croisantilla. Ah perjantaita odottaessa.














Päätettiin sitten kävellä iltasella kaupunkiin kun ei sitä sadetta sillon kuulunut. Kamera laukussa, Juusolle maitoa ja evästä ja eikun Ramille kahville. Eihän se kamera tuohon nyt liittynyt.

Siis nythän on meneillään Miss Suomi 2013-kiertue (tms) ja tytöthän sitten tulivat Mikkelin Stellaan ja olihan heillä jotain mielenkiintoista mukana. Nimittäin Scandinavian Hunksit !! Kyllä siinä silmä lepäsi ja sydän hieman läpätti.







Nyt sitten odotellaan, että päästään kuumien kollien keikalle :P Kohta kaupungille, äidin kanssa kahville ja ruokakauppaan :)

Mukavaa pikkulauantaita vaan kaikille :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti