torstai 25. huhtikuuta 2013

Kerhoilua ja vapun suunnittelua

Niin se on vaan viikko mennyt, ettei edes meinaa tajuta kuinka kohta ollaan perjantaissa. Eilen heitettiin iltalenkki kaituenmäelle hakemaan Juusolle muumiverhot . Oli oikein mukava iltalenkki.

                                             Kuvia eiliseltä kävelylenkiltä

Tänään oli kerhopäivä, jossa oli pienten lasten ravitsemuksesta asiaa. No tietääpähän sitten mitä vitamiinia jatkossa meidän perhe syö. Myös huomenna ostetaan Herra Hakkaraisen pastilleja.
Meidän ostalta varmaan maanantain jälkeen jää tuo kerho väliin, sen verran pettynyt taas olen. Ensinnäkin rasittaa nämä mammat, jotka jättävät tissuttelijansa lattialle ja sitten ollaan sydän syrjällään, kun isommat vilistää ohi. Ja muutenkin kerhon ilmapiiri on erittäin vaivaannuttava ja kuppikuntia kyseinen paikka on täysi. Käymme siis ystäväperheemme kanssa ja molemmat äidit olemme yksinhuoltajia. En tiedä, tämäkö on syy siihen, että ainakin pari katsoo meitä nenänvartta pitkin. Jos luet tätä ja tunnet piston sydämessäsi, että olet juuri kyseinen äiti. Ehkä olisi syy ilmeiden muuttamiselle. Käyttekö lastenne kanssa kerhoissa, muskareissa? Jos niin millaista ilmapiiri siellä on? Onko ehdotuksia miten ilmapiiriä voisi parantaa, että jokainen olisi tyytyväinen?

Huomenna onkin kevään viimeinen muskari, jonka jälkeen asioille. Vapun vaatetusta, juomapuolta ja syömisten suunnittelemisia. Lisäksi ah, vapaa viikonloppu taasen <3. En tiedä vielä onko se pe-su vai la-ma :)

2 kommenttia:

  1. Ite oon kans aina silloin tällöin käyny tuol kerholla, mut just samasta syystä on jäänny aika vähäiselle. Käynnit on sit loppupeleis perustunut siihen et poika näkis muita lapsia. Jos en nyt ihan väärässä ole, niin just meidän pojilla tais olla samanlainen huumorintaju palikoiden suhteen joskus varmaan kuukaus takaperin ;)

    VastaaPoista
  2. Joo niin jäi meilläkin. Meinataan kokeilla kotiloa. Todella kurjaa, kuinka siellä haukutaan äitiä joka ei ole paikalla. Näin kuulemma ollut. Ja kyllä, meidän poikahan oli myös palikoita viskomassa :D

    VastaaPoista