sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Huhtikuu

Tässä on ollut pieni tauko bloggauksessa, suoraan sanottuna ei oo vaan riittäny aika ja energia
Pikainen katsaus menneisiin.

Pääsiäisen jälkeen alkoi taas uusi elämä: tervetuloa herkkulakko. Oma peilikuva kun ei miellytä niin sille on oikeasti tehtävä jotain. Jaksoit tai pystyit. Eihän kukaan muu sitä tee.
Viime viikko oli aika normaalia. Kerhot jäivät valitettavasti väliin kun meillä oli hommaa niin paljon.

Tällä viikolla sain uudet lasit jotka tilasin specsaversilta :) Ne on aivan ihanat. Silmälaseihin tuli kovapinnoittettu pinta (vai mikä se on :D) ja heijastumaton pinta + linssien ohennus. Se toi laseille 70€ lisää hintaa. Koko potti ei mun mielestä ollut paha, jos viimeeks oon kolme vuotta sitten panostanut laseihin :)

Tällä hetkellä en muista mallin nimeä, hinnaltaan se oli 119€. Otin siis 2 yhden hinnalla tarjouksen joten aurinkolasit voimakkuuksilla tuli mukaan. Väriltään violetti ja salama vääristää ruskeaksi :D


Päätin sitten panostaa meidän molempien laseihin. Jos ostan itselleni lasit, miksi en ostaisi kunnollisia myös pojalleni :) Millaisia aurinkolaseja teillä käytetään :)?

Ehkä parhain asia tällä viikolla oli Juuson tutittomuus. Eli lankalauantaina viimeksi on tutti ollut mukana. Olen hukannut silikonitutit ja ostin luonnonkumiset, mutta ei suostu käyttämään. Ostin sitten oerjantaina silikonisen niin ei. Aivan loistavaa :) Kuvittelin sen olevan vaikeampaa mutta hän itse tiesi ettei enää tarvitse :) Näistä oli siis kyse:


Viime yönä meillä oli sitten Juuson kummitädin vauva yökyläilemässä. Olimme Tuomaksen, Juuson ja Ainon kanssa meillä kooooko ilta ja yö. Meni aivan mainiosti. Kuvittelin sen olevan vaikeampaa mutta todella helposti ja hyvin meni. Juusokin ekan puolen tunnin jälkeen oikeastaan unohti koko vauvan. Juuson toinen kummitäti Petra kävi myös meillä kahvittelemassa, hiemanhan tuo poju sitä ujosteli. Eilen teimme tortilloja, lämpimiä voileipiä, tänään pihvejä, muusia ja tacopullia :)

Uutena asiana arkeen tullut tuo muskari, joka on perjantaisin. Maanantaisin ja torstaisin edelleen kerho :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti