sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Tässähän on ollut pienen pieni tauko, ennen tätä postausta. Ollaan oltu kipeänä tai minä olen.
No flunssa melkein kukistettu para hotin ja strepsilsin avulla. On nyt jäänyt muskarit ja kerhot väliin tämän pöpön takia.

No meillä oli tällä viikolla neuvolakäynti, koska Juuso on syönyt parin viikon ajan tosi huonosti.
No osaksi se on psyykkistä, kun ei tuo isi ole läsnä koko ajan. Viimeiset neljä viikkoa on nähnyt isää melkein joka viikonloppu ja siis perjantaista sunnuntaihin. Isän kanssa syö tosi hyvin. No eipähän meillä hätää ole.

Juuson joulukuiset mitat olivat:         Juuson huhtikuiset mitat olivat:
11315g, 81,5cm, 49,7cm                    12,330g, 85,3cm, 51,5cm

Ainoa mikä neuvolatätiä huoletti oli tuo päänkasvu. Kuulemma taas mennään aika huimaa vauhtia käyrän yläpuolella. Toukokuussa kuulemma sitten lääkäri katsoo, onko tarvetta polivierailulle (taas)
Juuson ollessa ihan vauva käytiin lastenpolilla päänultrauksessa, koska se kasvoi jyrkästi suoraan käyrän yläpuolella. Toki tälläiset vähän aina jännittävät.


Tässä on myös tehty löytäjä. Mun lapsuudessa piirrettiin TW:n piirustuslevyjen avulla. Onko teidän perheessä näiden avulla taiteiltu?





 Juuso sitten sai valko-vihreät lenkkarit täksi kesäksi. Nämä olivat cittarin kenkäviikon löydöt ja maksoi huimat kymmenen euroa. Omani ostin kaverilta. Koskaan en ole omistanut tennareita joten nyt kokeillaan sellaisia :)
Kurakelit ovat oikein parhaimmillaan, kuravaatteet ja kumisaappaat meillä jo on, mutta hanskat uupuivat. Joten kipaisin prismalle ja ostin cirafin hanskat pojalle ja vielä mun suosikki värissä. Limenvihreät, 6,95€ . Ei paha.

Viime yönä Juuson isä sitten tuli meille yöksi ja tänään herkuttelimme perunamuusilla ja jauhelihakastikkella. Nyt on pikku veijari nukkumassa, isi kotonaan ja äiti datailee. Jospa sitä pyykit veis alas, keittäs kahvit ja olis vaan enne ku poika herää.

Aurinkoista sunnuntaita vaan kaikille :)

-veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti