torstai 23. lokakuuta 2014

Eilen oli aivan ihana päivä. Vietimme päivän kolmisin. Pyörimme Kimmon mukana kaupoissa ja tultiin kotiin tekemään aivan ihanaa kaslerpaistia ja muusia. Juusokin malttoi nukkua päikkärit, kuin enkeli. Se on harvainaista kotona. Päiväunien jälkeen lähdimme ulkoilemaan (lue: imuroimaan autoa huomista varten). Päätimme lähteä lenkille, jospa se väsyttäisi Juuson. Niinhän se tekikin. Poika pienen taistelun jälkeen nukahti kiltisti :)

                                             Kaslerpaistia, perunamuussia ja valkosipuliherkkua

Tänään oli tiedossa kotipäivä kahden kesken. Jonna ja Niko alakerrasta tulivat meille kahville ja leikkimään. Pientä kinaahan poikien välillä on, mutta niin suloisesti lopuksi toisiaan halaavat. On tainnut Juuso löytää uuden parhaan ystävän. "Niko, leikkiää"- raikaa meillä usein :) Hellyttävää.

Päätin aloittaa kodin siivouksen pikku hiljaa, koska ensi viikolla on tuparit. Hieman ristiriitaiset tunteet kemujen takia, koska edesmenneen ystäväni kanssa halusimme juhlistaa kotiamme ja nyt hän ei osallistu juhliin. Toisaalta meidän elämä täytyy jatkua, enkä voi jäädä surun keskelle märehtimään. Eikä hän sitä haluaisi, ei todellakaan. Siivoilin keittiötä ja sytytin kynttilän ystäväni muistolle. Vielä olisi olohuoneen, eteisen, Juuson huoneen ja vessan siivousta. :)


Huomenna on siis hautajaiset. Ehkä yksi elämäni raskaimmista päivistä. Hyvästellä se paras ystävä. Nyt on jotenkin niin tyhjä olo, kun puuttuu se puuttuva palanen. Tuntuu, että on vaikeaa löytää toista samanlaista ihmistä, joka ymmärtäisi mua juuri tälläisenä. Ystäväni lainasi minulle mekkoa ja kenkiä huomiselle päivällä. Tässä huomisen asuvalinta

Mekko ja kengät eivät pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, paljon paremmat päällä :) Aamulla onkin hässäkkää, kun hiukset letitetään ja Juuso laitetaan papan mukaan päiväksi.

Illalla, kun Juuso menee nukkumaan, aion rentoutua Madventuresin ja donitsien parissa :)Hyvää illanjatkoa teillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti