tiistai 26. helmikuuta 2013

Tiistai on toivoa täynnä.

Ah niin ihana keväinen tiistai, aurinko paistoi ja lumet putoilivat katolta.
Löysin facebookin kautta meille aivan ihanat ikean maljakot.

Limenvihreä onkin yksi lempiväreistäni, väriä löytyy tuolien pehmusteista, tyynyliinoista ja pöytäliinoista. Juuson huoneen sävymaailma rakentuukin vihreän ja sinisen ympärille. Sisustaminen on vielä aika kesken, kunhan saadaan se sänky, niin hahmottuu huonekin paremmin :) Aika pitkälti se on ikeaa :)
Kävin tänään katsomassa mattoa Juuson huoneeseen (okei meillä on jo kaksi). Mun onneksi ei vihreällä pohjalla olevaa ollut enää ja ruskea ei vaan istu meille. Säästyipähän 60e.

Keräilen elokuvia ja se on yksi "intohimoistani". Tein tänään loistavat kaupat kolmesta elokuvasta, maksoin siis vain 8 euroa :) ei paha, vai ?


Kung fu panda 1 & 2 ja kotirauha. Tuosta kotirauhasta en pahemmin perustanut. No hyvä lisä kokoelmiin :)
Kung fu pandat on loistavia. Raskausaikana samaistuin pandaan, enhän minäkään nähnyt varpaitani :D Mulla oli muhku kessi.

Eikä toki saa unohtaa farkkuja. Lähen siis vähän vapaalle lauantaina ja ajattelin hommata farkut. Tosin noissa uusissa näytän varmaan joulupossulle, mutta sitten näytän :) Ei jaksa ajatella , mitä muut ajattelee. Tää on mun kroppa eikä muiden :)

                                          ( Gina tricot Silvia)

Huomenna onkin siivouspäivä, varasin aamulle vuoron. Juuson patja ja petivaatteet pääsevät pesuun. Tänään vielä siivousta ja iltapalaa ja unille :)

Kevään jatkoa !

-veera
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti